15:19:08    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 11 juli 2011 12:14 uur, laatst gewijzigd op 11 juli 2011 12:31 uur

Buitenbrandje bij fietstunnel

Buitenbrandje bij fietstunnel

De Boxtelse brandweer rukte maandag uit voor een buitenbrand aan de Laarakkerweg.Toen de brandweer ter plaatse kwam, was er een brandlucht te ruiken bij de fietstunnel richting de wijk Oost en het bruggetje over de Dommel.

Al snel bleek dat drie jongens verantwoordelijk waren voor de rookontwikkeling; zij zaten een vuurtje te stoken onder de brug over de Dommel. De jongens werden wel door de brandweer aangesproken. Daarnaast werd hen verteld wat de mogelijke gevolgen kunnen zijn. ,,Als de rook zich te snel en hevig ontwikkelt, is dat erg gevaarlijk voor de omgeving én voor jullie", vertelde de commandant aan de geschrokken jongens. ,,Dit mogen jullie nooit meer doen, het kan heel gevaarlijk zijn." Het drietal was zichtbaar onder de indruk van alle commotie en keerde naar huis met de belofte geen vuurtjes meer te zullen stoken.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Filipe TopSlank Podium Boxtel Alfa Beleef Boxtel EmielTechniek Huidtherapie Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek Geerts advies Olieenzo