06:50:27    donderdag, 28 mei 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 19 april 2012 13:59 uur, laatst gewijzigd op 19 april 2012 14:03 uur

Buchestelle speelt op Floriade

Buchestelle speelt op Floriade

Op de foto: De Boxtelse seniorenharmonie Buchestelle is het enige niet-Limburgse muziekkorps dat een optreden verzorgt tijdens de Floriade in Venlo.

Seniorenharmonie Buchestelle heeft, als enige muziekkorps van buiten Limburg, een plaats weten te bemachtigen tussen 180 harmonieën en fanfares uit die provincie, om een Floriade Goodby Anjer Concert te verzorgen. Vrijdag 20 april speelt het Boxtelse orkest in Venlo.

De wereldtentoonstelling voor de tuinbouw werd op 5 april door koningin Beatrix geopend. Donderdag 19 april bezocht hare majesteit de Floriade opnieuw, nu samen met president Abdullah Gül, die een staatsbezoek brengt aan Nederland. Voorzitter en trompettist Paul Hermans van Buchestelle is ervan overtuigd dat zijn orkest op 20 april een geweldige dag zal beleven: ,,Met onze muziek zijn we onderdeel van het theater van de natuur en op die manier dichter bij de kwaliteit van leven komen. Helemaal in de geest van het Floriade-thema 2012.”

Seniorenharmonie Buchestelle reist met partners en fans per bus naar Venlo waar eerst een kijkje wordt genomen op het uitgestrekte terrein van de tuinbouwbeurs. Vanaf 16.00 uur is het Boxtelse orkest te beluisteren.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus buisman optiek Geld en Makelaardij Elan Bikes support Filipe Alfa Doornmalen electro Toverboom Podium Boxtel EmielTechniek Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geerts advies