23:18:37    donderdag, 28 mei 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 10 juli 2013 17:10 uur, laatst gewijzigd op 10 juli 2013 17:12 uur

Brownies & Downies naar Boxtel

Brownies & Downies naar Boxtel

Op de foto: In 2012 werd de vestiging van Brownies and Downies in het centrum van Sint-Oedenrode geopend. (Foto: Peter de Koning).

Boxtel krijgt in het najaar een nieuwe lunchroom: Brownies and Downies. Het eetcafé, waar mensen met een verstandelijke beperking onder begeleiding lunches serveren, vestigt zich in de Croonpassage.

De eerste vestiging van Brownies en Downies werd in 2010 in Veghel geopend. Inmiddels zijn er lunchcafés in Sint-Oedenrode, ’s-Hertogenbosch, Helmond en Asten.

Boxtelaar John van Hal wordt eigenaar van de onderneming in Boxtel. ,,Ons doel is de bediening te laten draaien door jongeren met een verstandelijke beperking. Het concept is simpel: goede ambachtelijke lunchgerechten, geserveerd met een grote glimlach”, laat Van Hal via Facebook weten. Het doel is medio september of oktober te openen.

Mensen met een beperking die op zoek zijn naar een baan in de horeca, kunnen een e-mail sturen naar boxtel@browniesanddownies.nl.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 11 juli.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa TopSlank Filipe EmielTechniek Olieenzo Podium Boxtel Remax-optimus Huidtherapie Geerts advies buisman optiek Beleef Boxtel Elan Bikes support Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Toverboom Geld en Makelaardij