21:11:19    woensdag, 19 februari 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 27 oktober 2011 14:17 uur

Bromfietser na achtervolging gepakt

De politie heeft woensdagmiddag na een korte achtervolging een 19-jarige man uit Liempde bij zijn woning aangehouden voor gevaarlijk verkeersgedrag. De man reed op een bromfiets. Een surveillerende agent wilde de man op de Laarakkerweg controleren omdat hij zonder helm op een scooter met een kentekenplaat voor een snorfiets reed.

De man ging er vandoor en negeerde meerdere keren een stopteken. Zelfs na het gebruik van zwaailicht en sirene en te zijn aangeroepen via de megafoon van de politieauto, bleef de man doorrijden. Hij reed met hoge snelheid en maakte daarbij enkele malen gevaarlijke inhaalmanoeuvres. Hij reed via de Boxtelseweg naar De Bleek, waar de agent de achtervolging staakte.

Een tweede politie-eenheid kon de man kort daarna op aanwijzing van een passant aanhouden toen hij bij zijn woning was. De scooter troffen zij in de schuur aan. De kentekenplaat bleek vals en de herkomst van de scooter wordt nog onderzocht. Deze zijn in beslag genomen. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. De Liempdenaar werd na verhoor in vrijheid gesteld.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel buisman optiek EmielTechniek Filipe Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Huidtherapie Podium Boxtel TopSlank Geld en Makelaardij