07:38:05    zaterdag, 30 mei 2020
brabants centrum logo
Maandag, 26 augustus 2013 10:01 uur, laatst gewijzigd op 28 augustus 2013 00:19 uur

'Brief schaliegas zorgelijk'

\'Brief schaliegas zorgelijk\'

Op de foto: Voordat hij naar Den Haag vertrekt voor een gesprek met minister Henk Kamp over schaliegas, reageert wethouder Peter van de Wiel van Boxtel op diens brief aan de Tweede Kamer. (Foto: Henk van Weert).

Hoewel minister Henk Kamp op dit moment nog geen besluit neemt over proefboringen naar schaliegas, staat de deur hiervoor wel open. En dat vindt wethouder Peter van de Wiel van de gemeente Boxtel zorgelijk.

Van de Wiel las om negen uur maandagochtend de brief aan de Tweede Kamer die de minister online liet plaatsen. Hoewel hij de zes A4-tjes nog niet intensief had bestudeerd, reageerde de Boxtelse wethouder in een eerste reactie teleurgesteld dat boringen naar schaliegas niet worden afgewezen. Samen met burgemeester Mark Buijs reist Van de Wiel op dit moment naar Den Haag waar hij van de minister een toelichting krijgt op de brief. Ook burgemeester Frans Ronnes en wethouder Eric van den Dungen van de gemeente Haaren reizen mee.

Foto onder: De NOS filmt terwijl wethouder Van Wiel de brief van minister Kamp bestudeert.

Foto's

\'Brief schaliegas zorgelijk\'

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Podium Boxtel Beleef Boxtel Alfa EmielTechniek Olieenzo Elan Bikes support Huidtherapie Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Filipe Geld en Makelaardij Geerts advies