19:24:53    dinsdag, 25 februari 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 06 november 2013 22:44 uur, laatst gewijzigd op 06 november 2013 22:49 uur

Brede Scholen Boxtel viert feest

Brede Scholen Boxtel viert feest

Op de foto: Ghislaine de Brouwer en Marusjka Lestrade waren vanaf het begin betrokken bij Stichting Brede Scholen Boxtel. (Foto: Peter de Koning).

Leerkrachten, bestuursleden en andere belangstellenden kwamen woensdagavond naar Podium Boxtel voor een mini-conferentie. Om het tienjarig bestaan te vieren, organiseerde Stichting Brede Scholen Boxtel een inspirerende avond.

Bestuurslid Marusjka Lestrade was als eerste directeur betrokken bij de oprichting van Stichting Brede Scholen Boxtel. Ze blikte terug op enkele hoogtepunten van de afgelopen tien jaar. Het contactouderproject Samen Tegelijk, grote en kleine evenementen en de opbouw van de brede scholen kwamen hierbij aan bod. Ook de huidige directeur Ghislaine de Brouwer verzorgde een terugblik in de vorm van een fotoreportage.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 7 november.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel EmielTechniek buisman optiek TopSlank Meubelmakerijdenberg Olieenzo Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Geerts advies Filipe Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Huidtherapie Geld en Makelaardij