14:28:17    woensdag, 15 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 09 juni 2014 09:46 uur, laatst gewijzigd op 09 juni 2014 09:47 uur

Brandweer rukt uit voor ongeval A2

Brandweer rukt uit voor ongeval A2

Leden van de brandweer uit Boxtel en Liempde zijn in de nacht van zondag op maandag uitgerukt voor een verkeersongeval op de rijksweg A2 bij Best. Eén persoon raakte gewond.

Een automobilist botste rond 01.30 uur door onbekende oorzaak op zijn voorganger. Vanwege de kop- staartbotsing draaide het voorste voertuig rond en raakte vervolgens de vangrail aan de rechterkant van de weg. De bestuurder van deze auto liep hierbij verwondingen op en werd ter plaatse behandeld in een ambulance.

De brandweerlieden uit Boxtel en Liempde, die gealarmeerd waren wegens het vermoeden van een beknelling, hoefden niet in actie te komen. Een bergingsbedrijf heeft een van de bij het ongeval betrokken auto’s geborgen, de bestuurder van de andere auto kon zijn weg zelf vervolgen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Filipe EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Alfa Doornmalen electro Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Elan Bikes support Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Olieenzo TopSlank Geerts advies Toverboom