03:19:53    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Zondag, 31 maart 2013 09:04 uur, laatst gewijzigd op 01 april 2013 18:24 uur

Brandweer blust buitenbrandje

Brandweer blust buitenbrandje

De Boxtelse brandweer is in de nacht van zaterdag op zondag urenlang bezig geweest met het blussen van een smeulend buitenbrandje op een boerenerf in de buurt van de Liempdseweg in Boxtel.

Een beveiligingsbeambte was omstreeks half twee getuige van de buitenbrand, die al enige tijd woedde op het boerenerf. De brand is vermoedelijk ontstaan door vonkoverslag van een stookplaats, kort nabij de plaats waar het vuur werd ontdekt. De brandweer zette twee voertuigen in. Een boerenknecht, die meehielp tijdens de bluswerkzaamheden, trok met een loader het brandende hooi uit elkaar waarna de brandweer dit kon afblussen.

Mede doordat het hooi geheel uit elkaar getrokken moest worden, was de brandweer urenlang in de weer. Rond de klok van 4.30 uur keerden de brandweerlieden terug naar de kazerne.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Olieenzo Geld en Makelaardij EmielTechniek buisman optiek Podium Boxtel Filipe Meubelmakerijdenberg Alfa Elan Bikes support Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Geerts advies TopSlank Huidtherapie