09:07:26    zondag, 31 mei 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 11 oktober 2011 22:44 uur, laatst gewijzigd op 12 oktober 2011 15:27 uur

Brandalarm in wooncomplex Stapelen

Brandalarm in wooncomplex Stapelen

Op de foto: De hulpdiensten rukten dinsdagavond massaal uit voor een brandalarm in een woning in het appartementencomplex Stapelen. (Foto: Albert Stolwijk).

De brandweer van Boxtel kreeg dinsdagavond rond half tien melding van een middelbrand in een woning in het appartementencomplex Stapelen. Bewoners hadden een brandlucht geroken in het gebouw en hiervan melding gemaakt. De geur werd veroorzaakt door een pan met droog gekookte kastanjes. 

Twee brandweervoertuigen rukten uit naar het wooncomplex, terwijl ook de ladderwagen uit 's-Hertogenbosch werd opgeroepen en een ambulance aanwezig was. Ook burgemeester Frank van Beers van Boxtel kwam poolshoogte nemen. De schade viel uiteindelijk mee, mede omdat er geen sprake was van een brand. De brandweer moest de deur van de woning open zagen, waar geen bewoner werd aangetroffen. Drie huisdieren bleven ongedeerd.   

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Remax-optimus Geld en Makelaardij Geerts advies Elan Bikes support Huidtherapie Podium Boxtel EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Toverboom Filipe Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek