06:35:20    zaterdag, 30 mei 2020
brabants centrum logo
Maandag, 26 augustus 2013 20:20 uur, laatst gewijzigd op 28 augustus 2013 00:17 uur

Brand verwoest schuur in Gemonde

Brand verwoest schuur in Gemonde

Op de foto: Beeld van de bluswerkzaamheden op het erf aan de Sint-Lambertusweg in Gemonde. (Foto: Marc Cleutjens).

Een felle brand heeft maandagavond een schuur aan de Sint-Lambertusweg in Gemonde verwoest. Het vuur werd bestreden door het brandweerkorps van Boxtel, dat ook werd bijgestaan door een speciale eenheid van de brandweer in Uden.

De brand werd omstreeks 19.20 uur gemeld. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit het dak van de schuur, die werd gebruikt voor de opslag van hooi en agrarische machines. De schuur is in gebruik bij een loonwerker, die aangaf dat de meeste spullen als verloren moeten worden beschouwd.

De rookpluim trok over de rijksweg A2 en veroorzaakte in de wijk Munsel/In Goede Aarde en Boxtel-Oost de nodige hinder. Omstanders die bij de bluswerkzaamheden stonden te kijken, werden door de politie weggestuurd vanwege vrijkomende asbestdeeltjes.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

(later meer)

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom TopSlank Olieenzo Geld en Makelaardij Doornmalen electro Filipe Podium Boxtel Elan Bikes support Huidtherapie buisman optiek Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus Beleef Boxtel