08:34:49    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 15 maart 2014 17:16 uur, laatst gewijzigd op 15 maart 2014 17:17 uur

Brand verwoest landbouwvoertuig

Brand verwoest landbouwvoertuig

Een korte maar felle brand heeft zaterdagmiddag kort voor 16.30 uur een landbouwvoertuig verwoest. Het voertuig werd bestuurd door een medewerker van een boomkwekerij, die aan het werk was in een boomgaard nabij de straten Bosrand en Kerkpad in de buurtschap Roond.

Volgens de eigenaar van het voertuig ontstond plotseling rook in de cabine. De bestuurder trachtte het vuur nog met zand te blussen, maar dat lukte niet. Ook een boswachter van Natuurmonumenten, die in de buurt op de Kampinaheide aan het werk was, kon de brand niet blussen.

De Boxtelse brandweer die kort na de melding arriveerde, had het vuur snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat het landbouwvoertuig volledig uitbrandde. De bestuurder kwam met de schrik vrij. (Foto: Marc Cleutjens).

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Alfa Meubelmakerijdenberg Toverboom Geld en Makelaardij Filipe Podium Boxtel TopSlank Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Elan Bikes support EmielTechniek buisman optiek Doornmalen electro Huidtherapie Geerts advies