07:54:20    zondag, 23 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 31 december 2012 02:27 uur, laatst gewijzigd op 31 december 2012 12:18 uur

Brand stomerij na kortsluiting

Brand stomerij na kortsluiting

Op de foto: In het winkelpand van stomerij Cristal Cleaning brak zondagnacht een kleine brand uit. (Foto: Peter de Koning).

Kortsluiting is volgens de politie waarschijnlijk de oorzaak van een brand in het kantoortje van stomerij Cristal Cleaning aan de Stationsstraat in Boxtel. De plaatselijke brandweer rukte in de nacht van zondag op maandag rond één uur met drie voertuigen uit.

Er zijn geen slachtoffers. De woning boven de stomerij wordt sinds ongeveer een halfjaar niet meer bewoond.  Hoe groot de schade is, valt op dit moment nog niet te zeggen, meldt een woordvoerder van de gemeente Boxtel. In het achterste gedeelte van het winkelpand is in het kantoorje brand ontstaan. De hulpdiensten kwamen in actie nadat het inbraakalarm afging. De politie heeft geen braaksporen aangetroffen.

De Stationsstraat was gedurende anderhalf uur voor doorgaand verkeer en passanten afgesloten. Dat leidde tot een relletje omdat een Boxtelaar de afzetting met linten negeerde om bij zijn auto te kunnen komen. Uiteindelijk wist de politie hem samen met twee bekenden van de man te kalmeren.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek buisman optiek Modecentrum Frans Theelen Toverboom Doornmalen electro Remax-optimus Geerts advies Beleef Boxtel Huidtherapie Podium Boxtel Filipe Olieenzo TopSlank Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij