02:59:11    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Zondag, 25 augustus 2013 15:19 uur, laatst gewijzigd op 25 augustus 2013 15:26 uur

Braderie bij Boxtelse minicamping

Braderie bij Boxtelse minicamping

Op de foto: Tijdens de braderie op het terrein van minicamping Den Oorsprong in Boxtel konden de bezoekers zondag ook deelnemen aan het spel Rad van Fortuin. (Foto: Gerard Schalkx).

Op het terrein van minicamping Den Oorsprong aan de Eindhovenseweg in Boxtel werd zondag voor de derde keer een braderie gehouden. De organisatie van het evenement was in handen van de Bossche accordeonvereniging ’Blij Leven’, die in totaal zo’n vijfentwintig kramen verhuurde.

Kort na aanvang van de braderie waren er al redelijk wat mensen op de been op het terrein van de minicamping. ,,De accordeonvereniging heeft te weinig leden en moet zelf z’n broek zien op te houden”, gaf campingeigenaar Maria Scheepers, zelf lid van ’Blij Leven’, zondag aan. ,,Een plus een is twee dachten wij en daarop besloot ik om mijn camping beschikbaar te stellen voor het goede doel en onze vereniging een handje te helpen met de opbrengst van de braderie. Mijn man Sjaak heeft de kramen zelf gemaakt.”

Samen met het plaatselijke gezelschap De Volle Bloas zorgde Blij Leven zondag voor de muzikale opluistering van de braderie. Bezoekers konden niet alleen terecht bij de kramen om uiteenlopende voorwerpen en attributen aan te schaffen, maar ook voor een hapje en een drankje. In het midden van het terrein stonden banken waar de bezoekers konden genieten van de muzikale optredens.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Alfa Geerts advies Huidtherapie Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Elan Bikes support Filipe Olieenzo Toverboom