01:48:27    zaterdag, 30 mei 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 28 augustus 2014 17:04 uur, laatst gewijzigd op 28 augustus 2014 17:04 uur

Brabants Centrum en Werken in Boxtel slaan handen ineen

Brabants Centrum en Werken in Boxtel slaan handen ineen

Op de foto: Arbeidsportaal Werken in Boxtel en stichting Brabants Centrum slaan de handen ineen. Een logische stap, aldus Els van Esch van het Personeels Dienstencentrum PDC (links) en directeur Henk van der Zee van Brabants Centrum. (Foto: Peter de Koning).

Laten zien dat de gemeente Boxtel mooie dingen biedt op allerlei fronten. Dat zijn de ambities van arbeidsportaal Werken in Boxtel, onderdeel van Personeels Diensten Centrum (PDC), en Brabants Centrum. Beide stichtingen slaan de handen ineen door Boxtelse bedrijven meer mogelijkheden te bieden in de zoektocht naar geschikte werknemers.

De website Werkeninboxtel.nl is op 21 maart 2013 gelanceerd. Op de website kunnen werkzoekenden hun cv achterlaten en vacatures van lokale bedrijven bekijken. Het doel is de website verder uit te breiden. Daarom is de samenwerking gezocht met Brabants Centrum; hierdoor is voor Boxtelse werkgevers een extra optie beschikbaar gekomen: zij krijgen de mogelijkheid om naast de vacature op Werkeninboxtel ook een advertentie in Brabants Centrum te plaatsen. ,,Werkeninboxtel.nl trekt vooral actieve werkzoekenden. Door daarnaast te adverteren, bereik je ook de mensen die niet actief op zoek zijn, maar wel belangstelling zouden kunnen hebben. Bovendien is het goed voor de zichtbaarheid en het imago van bedrijven, ze staan op deze manier op meerdere fronten in the picture”, licht directeur Henk van der Zee van stichting Brabants Centrum toe.

De samenwerking met Brabants Centrum is een logische stap, aldus Van Esch en Van der Zee. ,De ambities en doelen zijn één op één op elkaar afgestemd”, aldus Van Esch. Directeur Van der Zee beaamt dit: ,,We hebben allebei dezelfde visie: laten zien dat het fijn leven, wonen én werken is in Boxtel. Brabants Centrum, een stichting zonder winstoogmerk, is constant op zoek naar manieren om dit aan de inwoners te tonen. Wij staan voor binding in de Boxtelse samenleving en willen dit graag een extra dimensie geven. Daarom was het logisch om de handen ineen te slaan met Werkeninboxtel.nl. We blijven daarnaast constant op zoek naar nieuwe initiatieven, zoals op de huizenmarkt of bij familiegebeurtenissen.”

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Olieenzo Filipe Doornmalen electro buisman optiek Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Remax-optimus Toverboom Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Alfa Elan Bikes support TopSlank