19:08:14    dinsdag, 25 februari 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 29 mei 2013 14:19 uur, laatst gewijzigd op 30 mei 2013 12:12 uur

Boxtheater speelt 'Codes'

Boxtheater speelt \'Codes\'

Op de foto: In 2012 speelde Boxtheater het wandeltraject 'Slingers'. Ook dit jaar is gekozen voor een wandelroute langs drie stukken. (Foto: Albert Stolwijk).

De Boxtelse theatergroep Boxtheater speelt vanaf vrijdag 7 juni de voorstelling ’Codes’. Het theaterwandeltraject bestaat uit drie stukken waarin boeiende en herkenbare levensmomenten onder de aandacht worden gebracht. De regie is in handen van Maurice van Dinther en Jurgen Zweemer.

In het stuk De Minnaar moet de sleur in een huwelijk verdrijven. Oorlog op Driehoog gaat over een stel waarvan hij alles onder controle heeft en zij hem lijdzaam volgt. Het ritme van de dagelijkse beslommeringen houdt de relatie overeind, totdat zijn inzet wordt gevraagd door de staat. In Meer Zacht Touw durft Tilly niet alleen te zijn. Maggy verlangt naar meer vrijheid, maar durft ook niet weg te gaan. Als Tilly kennismaakt met Adam komt de twee-eenheid onder grote spanning te staan.

Alle ontrafelingen zijn te zien op vrijdag 7, zaterdag 8, zondag 9, vrijdag 14, zaterdag 15, vrijdag 21 en zaterdag 22 juni om 20.00 uur. Ook is er een matinee op zondag 16 juni om 15.00 uur. Kaarten kosten tien euro en zijn verkrijgbaar bij boekhandel Elckerlijc of via de website www.boxtheater.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Beleef Boxtel EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Geerts advies Olieenzo Remax-optimus Geld en Makelaardij Filipe Modecentrum Frans Theelen Toverboom Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Doornmalen electro