07:01:16    zaterdag, 30 mei 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 29 maart 2013 14:42 uur, laatst gewijzigd op 31 maart 2013 19:59 uur

Boxtelse muziek in Den Dungen

Boxtelse muziek in Den Dungen

Op de foto: In december speelde De Aggemarvanhuisaf Band tijdens de derby ODC-Boxtel in sportpark Molenwijk. Toenmalig burgemeester Frank van Beers kon dat wel waarderen. (Archieffoto: Gerard Schalkx).

Ze waren gevraagd voor de derby ODC-Boxtel, maar de muzikanten van De Aggemarvanhuisaf Band moesten nee verkopen; ze hadden al een boeking op Tweede Paasdag in Den Dungen. Het orkest speelt maandag 1 april op drie plaatsen tijdens de Krabberdonkse Kroegentocht.

In Den Dungen bestaat openbaar carnaval 44 jaar en daarom wordt op Tweede Paasdag tussen 13.11 en 17.30 uur een fietstocht georganiseerd langs alle kroegen uit heden en verleden. Op drie plekken klinkt muziek van diverse dweilorkesten en zangers. Uit Boxtel zijn De Aggemarvanhuisaf Band en Gerlof Trommelen van de partij; daarnaast treedt zanger Kapalone uit Gemonde op. Kijk voor aanvangstijden en locaties op www.krabberdonk.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Podium Boxtel Remax-optimus Toverboom Geld en Makelaardij EmielTechniek Olieenzo Alfa Doornmalen electro Huidtherapie Filipe Elan Bikes support Geerts advies TopSlank buisman optiek