10:01:43    donderdag, 20 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 03 februari 2014 13:38 uur, laatst gewijzigd op 03 februari 2014 13:39 uur

Boxtelse maakt kans op dansprijs

Boxtelse maakt kans op dansprijs

Op de foto: Stefanie Schellekens danst al haar hele leven en maakt nu kans op de Nederlandse Dans Publieksprijs. (Foto: Peter de Koning).

Stefanie Schellekens (27) uit Boxtel is genomineerd voor de Nederlandse Dans Publieksprijs voor haar rol in de productie ’Well Tempered 4/48’. Tot en met 12 februari kan er op haar gestemd worden.

Nadat vorige week al bekend werd dat Stefanie op de zogenaamde longlist stond, wist ze dit weekeinde door te stromen naar de definitieve nominatielijst. Met ouders die een sport- en dansschool hebben in hartje Boxtel was het niet zo vreemd dat Stefanie zelf ook zou gaan dansen. Inmiddels geeft ze zelf les bij Tiga Health & Beauty en doet ze mee aan allerlei producties.

De danseres is trots op haar rol in 'Well Tempered 4/48'. Stefanie: ,,Ik ben de enige Brabantse op de lijst dus ik hoop dat veel mensen een stem uitbrengen. Het is een grote eer dat het juist om een publieksprijs gaat, blijkbaar heb ik met mijn rol indruk gemaakt op de bezoekers.”

Stemmen op Stefanie Schellekens? Kijk op www.danspubliek.nl

 

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Olieenzo Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus Meubelmakerijdenberg buisman optiek EmielTechniek Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Podium Boxtel Toverboom