00:26:02    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 21 augustus 2014 09:21 uur, laatst gewijzigd op 21 augustus 2014 15:09 uur

Boxtelse kermis zit er weer op

Boxtelse kermis zit er weer op

Op de foto: Het topje van zweefmolen Around the World is donderdagmiddag als laatste afgevoerd... (Foto: Mariëlle Wijffelaars).

Bezoekers konden woensdagavond voor de laatste keer genieten van alle kermisattracties op de Markt en het Breukelsplein. Daarna zat de Boxtelse kermis er dan toch echt op...

Medewerkers van de gemeente, kermisexploitanten en horecaondernemers waren voor dag en dauw al bezig om beide kermisterreinen op te ruimen. De meeste attracties waren 's ochtends al weg, op de zestig meter hoge publiekstrekker Around the World na. Die zweefmolen werd in de loop van donderdag afgebroken.

Met bezemwagens werden de laatste afvalresten weggeveegd en ook de parkeermeters in de straten rondom Breukelsplein zijn weer geactiveerd.

De eigenaren van lunchroom Brownies & Downies in de Croonpassage troffen donderdagochtend een minder fraai tafereel aan. De twee houten bloembakken voor hun pand waren omgeduwd, waardoor de plantjes en het zwarte zand op straat lagen. ,,Helaas komt dit vaker voor", aldus eigenaar John van Hal. ,,De bakken zijn te zwaar om binnen te zetten, maar dat zou geen reden moeten zijn om ze om te duwen..."

Kijk voor meer foto's van de opruiming van de Boxtelse kermis op de Facebookpagina van Brabants Centrum.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Doornmalen electro EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Olieenzo Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Meubelmakerijdenberg Alfa TopSlank buisman optiek Huidtherapie