13:13:48    woensdag, 15 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 26 juni 2014 11:56 uur, laatst gewijzigd op 26 juni 2014 12:30 uur

Boxtelse is Held van de Smaak

Boxtelse is Held van de Smaak

Op de foto: Yvonne Hopstaken. (Foto: Peter de Koning).

De Boxtelse kok Yvonne Hopstaken is woensdagavond uitgeroepen tot ’Brabantse Held van de Smaak’, een jaarlijkse verkiezing die door de Week van de Smaak wordt gehouden. Hopstaken, werkzaam bij kloosterhotel Zin in Vught en eigenaar van ’Eet wat bij je past’, vertegenwoordigt de provincie tijdens de landelijke verkiezing in Ede.

De Week van de Smaak is een jaarlijks evenement waarbij gezonde en eerlijke voeding onder de aandacht wordt gebracht van een breed publiek. De nadruk ligt op ambachtelijke, seizoensgebonden, natuurzuivere, duurzame en streekgebonden producten. Twee kandidaten gingen de strijd met elkaar aan tijdens de Brabantse verkiezing: Hopstaken en Marian Wagemakers, algemeen directeur bij Dalco Food in Oss.

Het thema van de Held van de Smaakverkiezing was dit jaar ’bonen en peulvruchten’. Hopstaken maakte een burger van kapucijners. Zij vertegenwoordigt Noord-Brabant en gaat de strijd aan met ’helden’ uit andere provincies tijdens de Week van de Smaak tussen 27 september en 5 oktober.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Elan Bikes support TopSlank Alfa EmielTechniek Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Filipe Remax-optimus Geerts advies buisman optiek Olieenzo Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel