14:20:31    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 20 juli 2012 17:21 uur, laatst gewijzigd op 20 juli 2012 17:23 uur

Boxtelse enclave in Malden...

Boxtelse enclave in Malden...

Op de foto: De neven Frans van ome Frans (de Bresser, rechts) en Kees van ome Kees (van de Loo) ontmoeten elkaar tijdens de Nijmeegse Vierdaagse in de Boxtelse enclave te Malden. (Foto: Henk van Weert).

De rotonde Droogsestraat in de Rijksweg te Malden was vrijdagmiddag enkele uren een Boxtelse enclave. Terwijl vrolijke muziek klonk van The Ducktownband, verraste sportwethouder Willie van de Langenberg plaatselijke deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse met een rugzakje. Op die manier stak hij hen een hart onder riem om ook de laatste 6.300 meter tot aan de finish op de Wedren te voltooien.

Tussen twaalf en twee uur passeerden enkele tientallen wandelaars uit Boxtel, Liempde en Lennisheuvel zonder veel problemen Malden. Op weg naar de 'Via Gladiola' keken zij terug op een goed verlopen wandelvierdaagse. De enige die zich in die twee uurtjes bij het Boxtelse welkomstcomité meldde en last had van een zere voet was Karin Janssen. De Boxtelse deed voor de eerste keer mee aan de Vierdaagse.

Vergezeld beleidsmedewerker Debby van Giersbergen van de gemeente Boxtel en drie leden van de Purple Roses, de Boxtelse afdeling van de internationale vrouwenorganisatie Red Hat Society, sprak wethouder Van de Langenberg aan ieder persoonlijk zijn waardering uit voor de sportieve prestatie van de wandelaars uit het verspreidingsgebied van deze krant.

Een uitgebreide fotoreportage is te zien op www.facebook.com/brabantscentrum.

 

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg buisman optiek Alfa Remax-optimus Toverboom Podium Boxtel Doornmalen electro Beleef Boxtel Geerts advies EmielTechniek Huidtherapie TopSlank Filipe Olieenzo