21:43:27    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 22 juni 2013 14:57 uur, laatst gewijzigd op 23 juni 2013 16:15 uur

Boxtels spotje op Radio 1

Boxtels spotje op Radio 1

Op de foto: Een eBoek van de hand van de Boxtelse duurzaamheidsgoeroe Jan Juffermans, hier met echtgenote Marianne, staat centraal in een radiospotje. (Archieffoto Brabants Centrum).

Een spotje dat in Boxtel is gemaakt over de mondiale voetafdruk wordt in de week van 23 tot 29 juni uitgezonden op de landelijke zender Radio 1. De tekst is ingesproken door pedicure en amateurtoneelspeler Margreth Jansen uit Boxtel, terwijl communicatiespecialist en filmer bij de lokale omroep Dommelland Guus Bekooy verantwoordelijk is voor de opname.

Uiteraard speelt ook de Boxtelse duurzaamheidsgoeroe, 'mister mondiale voetafdruk' Jan Juffermans, een rol in het verhaal. Het gratis eBoek dat in het spotje wordt aangeboden is vervaardigd door Juffermans, die lid is van de Werkgroep Voetafdruk Nederland (WVN). Het spotje wordt komende week veertig keer uitgezonden.

De belangrijkste boodschap is dat mensen het eBoek ’Mijn hemel!’ gratis kunnen lezen via de site www.voetafdruk.eu van de werkgroep. De uitzendingen zijn speciaal gepland in de laatste week voor de schoolvakanties, want daarna zullen velen niet vaak meer thuis zijn. De eerste drie spotjes zijn zondag 23 juni al te horen rond het programma ‘Vroege Vogels’ van de VARA, tussen 8.00 en 10.00 uur. Het laatste spotje wordt uitgezonden na het programma ‘Met het oog op morgen’ op zaterdag 29 juni even voor 12.00 uur ’s nachts.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom TopSlank Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Elan Bikes support Huidtherapie Geld en Makelaardij Alfa Beleef Boxtel Doornmalen electro Filipe Geerts advies