17:03:18    vrijdag, 28 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 05 november 2012 12:31 uur, laatst gewijzigd op 06 november 2012 08:41 uur

Boxtelaar in selectie Oranje <18

Boxtelaar in selectie Oranje <18

Op de foto: Sander Heesakkers aan de bal voor PSV A1 in het bekerduel met FC Den Bosch. (Foto: Henriëtte Heesakkers).

UPDATE - Het 17-jarige voetbaltalent Sander Heesakkers uit Boxtel is geselecteerd voor het Nederlands elftal voor spelers onder de 18 jaar. Hij is een van de zes verdedigers waarover coach Remy Reijnierse kan beschikken in het duel tegen Turkije dat woensdag 14 november wordt gespeeld in het sportpark van UDI '19 te Uden.

Heesakkers speelt sinds het seizoen 2006-2007 bij PSV en komt momenteel uit voor het hoogte jeugdteam van de roodwitten: A1. Hier heeft trainer Philip Cocu de jonge voetballer afgelopen weken elke keer opgesteld als een wedstrijd moest worden gespeeld in de Champions League. En dus speelde Heesakkers tegen Celtic en Sporting Lissabon. Dinsdag is hij met de PSV-selectie afgereisd naar Birmingham voor een wedstrijd tegen Aston Villa.

,,Al diverse malen stond ik stand-by voor de wedstrijden van het Nederlands elftal onder de 18 jaar. Ik ben erg blij dat ik nu ben geselecteerd. Het voelt als een erkenning voor mijn goede spel van de afgelopen weken", meldt Heesakkers verheugd.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Podium Boxtel Beleef Boxtel EmielTechniek Remax-optimus Huidtherapie buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Meubelmakerijdenberg Toverboom Geerts advies TopSlank