17:20:48    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 09 juli 2013 10:29 uur, laatst gewijzigd op 10 juli 2013 08:35 uur

Boxtel zwaait Vierdaagselopers uit

Boxtel zwaait Vierdaagselopers uit

Op de foto: Wethouder Willie van de Langenberg (links) in gesprek met Peter van Gils tijdens op de slotdag van Nijmeegse Vierdaagse vorig jaar. (Foto: Henk van Weert).

Wandelaars uit de gemeente Boxtel die volgende week deelnemen aan de Nijmeegse Vierdaagse worden vrijdag 12 juli om 18.00 uur uitgezwaaid door sportwethouder Willie van de Langenberg. Belangstellenden zijn welkom in het personeelsrestaurant van het gemeentehuis aan de Dr. Van Helvoortstraat.

Een week later richt de wethouder tijdens de slotdag van de Vierdaagse aan de Rijksweg in Malden (links van de rotonde Grootveldschelaan) vanaf 11.00 uur een Boxtelse enclave in. Onder muzikale klanken van The Ducktownband moedigt wethouder Van de Langenberg met andere Boxtelaren de plaatselijke wandelaars aan.

De delegatie reist per touringcar naar Malden en zolang er plaatsen beschikbaar zijn, kunnen mensen meereizen. Belangstellenden kunnen zich daarvoor tot uiterlijk donderdag 11 juli aanmelden via e-mail: dlo@boxtel.nl. De buskosten bedragen 20 euro per persoon.

Een fotoreportage van de 'enclave' die Boxtel vorig jaar inrichtte op de slotdag van de Nijmeegse Vierdaagse in Malden is te zien op onze Facebookpagina.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Olieenzo Doornmalen electro buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Filipe Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus Elan Bikes support Alfa Podium Boxtel Beleef Boxtel Geerts advies EmielTechniek Huidtherapie