07:44:18    zondag, 07 juni 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 15 januari 2013 16:47 uur, laatst gewijzigd op 16 januari 2013 09:15 uur

Boxtel zoekt centrummanager

Boxtel zoekt centrummanager

Op de foto: Boxtel wil zijn centrum versterken, bijvoorbeeld met evenementen als een modezondag. De centrummanager moet dit soort initiatieven gaan ontplooien. (Foto: Peter de Koning).

Stichting Centrummanagement Boxtel is deze week gestart met de werving van een centrummanager. De stichting waarin gemeente, winkeliers en horecaondernemers samenwerken, zoekt een bruggenbouwer, netwerker en communicator die grote affiniteit heeft met Boxtel.

De centrummanager gaat onder de paraplu van de Stichting Centrummanagement Boxtel activiteiten opzetten die het centrum beter en sterker op de kaart moeten zetten. Hij moet werkgroepen opzetten en leiden die allerlei zaken binnen het centrum oppakken. Verder fungeert de centrummanager als aanspreekpunt voor alle partijen en moet hij een bijdrage leveren aan de versterking van het winkelaanbod in hartje Boxtel.

Volgens voorzitter Luc Broos van de Stichting Centrummanagement Boxtel gaat het om een echte spilfunctie waarbij sterke communicatieve vaardigheden essentieel zijn. ,,De centrummanager is een bruggenbouwer die alle betrokken partijen kan enthousiasmeren en samenbrengen en is iemand die de taal van zowel de ondernemers als de overheid spreekt.”

De centrummanager wordt vooralsnog aangesteld voor één jaar en gaat gemiddeld twee dagen per week aan de slag.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Elan Bikes support Toverboom Geerts advies Doornmalen electro Huidtherapie Geld en Makelaardij EmielTechniek Filipe Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek Remax-optimus Olieenzo Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht