20:22:24    donderdag, 04 juni 2020
brabants centrum logo
Maandag, 03 juni 2013 17:13 uur, laatst gewijzigd op 03 juni 2013 17:14 uur

Boxtel verwelkomt nieuwkomers

De gemeente Boxtel organiseert voor haar nieuwe inwoners eenmaal per jaar een welkomstbijeenkomst. Dit jaar wordt de bijeenkomst gehouden op zaterdag 8 juni en verwacht het gemeentebestuur ongeveer 65 nieuwe inwoners.

De welkomstbijeenkomst wordt gecombineerd met een ceremonie voor Boxtelse inwoners die in het afgelopen jaar de Nederlandse nationaliteit hebben gekregen. Het programma begint om 14.30 uur met een ontvangst. Burgemeester Mark Buijs zal de nieuwkomers officieel toespreken in de raadzaal. Aansluitend is er een wandeling om het centrum van Boxtel verder te verkennen. het programma duurt tot omstreeks 16.30 uur.

Nieuwe inwoners kunnen zich aanmelden bij de afdeling Burgerzaken van de gemeente Boxtel. dat kan via e-mail: burgerzaken@boxtel.nl onder vermelding van de naam en de vermelding over het aantal mensen dat meekomt.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Doornmalen electro buisman optiek EmielTechniek Remax-optimus Alfa Geld en Makelaardij Toverboom Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Filipe Elan Bikes support Podium Boxtel Geerts advies Huidtherapie Meubelmakerijdenberg