20:12:42    dinsdag, 02 juni 2020
brabants centrum logo
Maandag, 26 augustus 2013 14:12 uur, laatst gewijzigd op 26 augustus 2013 14:56 uur

Boxtel strijdt voor golftitel

Boxtel strijdt voor golftitel

Op de baan van de Golf & Country Club in Best wordt vrijdag 20 september gestreden om het open kampioenschap van Boxtel. Golfers die in het bezit van hun GVB (golfvaardigheidsbewijs) en in Boxtel woonachtig zijn, kunnen zich aanmelden.

Maximaal 88 golfers kunnen deelnemen aan de wedstrijd in de spelvormen strokeplay zonder handicapverrekening en stableford. Op dit moment is het toernooi voor ongeveer de helft bezet. Belangstellenden kunnen zich tot 11 september inschrijven via de website www.boxtelsegolfkampioenschappen.nl. Deelname kost 55 euro. De golfspelers worden vanaf 11.30 uur ontvangen op de Bestse golfaccommodatie. Alle deelnemers starten gelijktijdig: om 13.00 uur.

Na afloop kunnen de spelers en hun partners genieten van een dinerbuffet en een drankje. Wie hierbij wil aanschuiven, betaalt 20 euro per persoon.

 

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Remax-optimus Elan Bikes support Toverboom Olieenzo Huidtherapie Meubelmakerijdenberg TopSlank Geld en Makelaardij EmielTechniek Filipe Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro