08:08:00    donderdag, 27 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 30 mei 2011 13:42 uur, laatst gewijzigd op 30 mei 2011 14:38 uur

Boxtel lanceert vernieuwde website

In de raadzaal van het gemeentehuis heeft burgemeester Frank van Beers zojuist de geheel vernieuwde website www.boxtel.nl online gezet. Het digitale medium is volgens hem 'goed, snel en betrouwbaar'.

,,In een overzichtelijke en rustige lay-out willen we onze klanten snel naar de door hen gevraagde informatie leiden", zei burgemeester Van Beers tijdens een korte bijeenkomst. Een redactieraad, bestaande uit ambtenaren van diverse afdelingen, heeft de afgelopen maanden meegeholpen om de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk in te richten. ,,Voorheen lieten we ons leiden door hetgeen we de klanten wilden bieden. Nu is de vraag van de bezoeker leidend", aldus Van Beers.

De website maakt gebruik van een open source, waarbij modules snel en makkelijk zijn uit te wisselen met andere instanties. Volgens communicatieadviseur Judith de Hoog is veel aandacht besteed aan een zo optimale zoekfunctie. ,,Zelfs als een onderwerp foutief wordt gespeld tijdens het intikken, kom je bij het juiste  onderwerp."

 

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Meubelmakerijdenberg Toverboom Remax-optimus Beleef Boxtel Geerts advies Huidtherapie EmielTechniek TopSlank Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Podium Boxtel buisman optiek Doornmalen electro Olieenzo