13:47:09    vrijdag, 29 mei 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 11 november 2014 15:57 uur, laatst gewijzigd op 22 november 2014 14:55 uur

Boxtel lanceert subsidiesite

Boxtel lanceert subsidiesite

Inwoners van Boxtel, Liempde en Lennisheuvel worden door de gemeente uitgedaagd om via de nieuwe website subsidiekeuzes.nl aan te geven op welke subsidies volgens hen bezuinigd kan worden. De site is dinsdagmiddag om drie uur in de lucht gegaan.

De gemeente heeft als taak om voor een bedrag van 600.000 euro per jaar minder uit te geven aan subsidies. Door de Boxtelse bevolking onder meer huis-aan-huis te informeren over de site en bijeenkomsten te houden voor inwoners, organisaties en verenigingen hoopt de gemeente zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken om hun voorkeuren aan te geven op de site.

De leden van het college van B. en W. gaan in januari de straat op om mensen te wijzen op de mogelijkheid hun mening te geven over het te voeren subsidiebeleid. Op de site staan verschillende bezuinigings- én investerings-voorstellen. ,,Het kan zijn dat de suggesties van de mensen er niet bij staan, in dat geval vragen we de mensen om hun eigen plan achter te laten", aldus wethouder Marusjka Lestrade.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Huidtherapie TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Doornmalen electro EmielTechniek Alfa Toverboom Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Geerts advies buisman optiek Elan Bikes support Podium Boxtel Remax-optimus