02:34:23    woensdag, 26 februari 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 02 november 2012 11:51 uur, laatst gewijzigd op 02 november 2012 13:39 uur

Boxtel krijgt centrummanager

Boxtel krijgt centrummanager

Op de foto: De stemmen worden geteld onder toeziend oog van notaris Edwin van Luijn. (Foto: Albert Stolwijk).

Met 58 stemmen voor en 33 tegen hebben de ondernemers in het Boxtelse centrum donderdagavond ingestemd met een reclameheffing. Hiermee hebben de ondenemers zich positief uitgelaten over de komst van een centrummanager.

De nog aan te stellen manager zal zich gaan bezighouden met het aantrekkelijker maken van het Boxtelse winkelgebied. De initiatiefgroep Centrummanagement wil hartje Boxtel hiermee een impuls geven op het gebied van winkelen en uitgaan. Zo zouden er meer evenementen moeten worden georganiseerd waar alle centrumondernemers aan deelnemen.

De ondernemers gaan jaarlijks een bijdrage betalen die afhankelijk is van de WOZ-waarde van hun pand. De reclameheffing varieert van 200 tot 750 euro per jaar. De centrummanager gaat vanaf 1 januari aan de slag en krijgt als taak om het centrumgebied attractiever te maken.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Beleef Boxtel Olieenzo buisman optiek Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Huidtherapie Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Toverboom TopSlank Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Geerts advies