23:54:28    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 15 maart 2013 16:28 uur, laatst gewijzigd op 15 maart 2013 16:30 uur

Boxtel in actie tijdens NL Doet

Boxtel in actie tijdens NL Doet

Op de foto: Vrijwilligers assisteerden leden van de Liempdse volksdansverenigingen bij het naaien van nieuwe kostuums. (Foto: Albert Stolwijk).

In heel Nederland gaan vrijwilligers zaterdag 16 maart aan de slag voor diverse maatschappelijke organisaties tijdens de vrijwilligersactie NL Doet. Ook in Boxtel worden allerlei karweitjes uitgevoerd.

Vrijdag ging NL Doet in Liempde al van start. Leden van de volksdansclub wilden nieuwe hesjes hebben en vrijwilligers assisteerden bij de naaiwerkzaamheden. Ook de Zonnebloem hield vrijdag al een actie. In het Baanderherencollege werd door leerlingen een lunch geserveerd aan vijftig gasten.

Zaterdag staan acties gepland bij De Groene Poort, Voedselbank en Geitenwei. Bij het oertijdmuseum wordt de tuin gesnoeid en schoongemaakt. Vrijwilligers gaan bij de Geitenwei aan de slag met kleine reparaties en opruimwerkzaamheden. Bij de Voedselbank aan het Ronduutje wordt het terrein opgeknapt. Tevens staan vrijwilligers namens de Voedselbank bij supermarkten om mensen op te roepen extra boodschappen te doen en deze te doneren.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Filipe Alfa Doornmalen electro Beleef Boxtel TopSlank Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Meubelmakerijdenberg buisman optiek Huidtherapie Remax-optimus Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies EmielTechniek