13:33:54    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Maandag, 24 juni 2013 11:25 uur, laatst gewijzigd op 24 juni 2013 11:27 uur

Boxtel huldigt hockeyvrouwen MEP

Boxtel huldigt hockeyvrouwen MEP

Op de foto: De hockeyvrouwen van MEP vieren hun feestje op het kunstgras van HC Eindhoven. Dinsdag worden ze gehuldigd in het gemeentehuis van Boxtel. (Foto: Albert Stolwijk).

Het gemeentebestuur van Boxtel organiseert dinsdag 25 juni om 18.00 uur een officiële huldiging van het eerste vrouwenteam van MEP. De hockeysters veroverden vorig weekeinde een plek in de overgangsklasse na een zege op HC Eindhoven.

MEP veroverde onder leiding van coach Erik Verzijden de titel in de eerste klasse, maar moest via play-offs uitmaken of ook een plek in de overgangsklasse haalbaar was. Na verlies tegen Schaerweijde, bleek HC Eindhoven in twee duels te kloppen.

De huldiging wordt gehouden in het personeelsrestaurant van het gemeentehuis en staat onder leiding van wethouder Willie van de Langenberg.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg TopSlank buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Doornmalen electro EmielTechniek Filipe Remax-optimus Huidtherapie Toverboom Elan Bikes support Geerts advies Olieenzo Alfa