06:35:07    maandag, 24 februari 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 26 juni 2013 09:45 uur, laatst gewijzigd op 26 juni 2013 09:46 uur

Boxtel huldigt MEP-hockeysters

Boxtel huldigt MEP-hockeysters

Op de foto: DE MEP-kampioenen snijden de taart aan in het gemeentehuis van Boxtel. (Foto: Peter de Koning).

Het gemeentebestuur van Boxtel heeft de hockeyvrouwen van MEP dinsdag officieel gehuldigd. De hoofdmacht van MEP veroverde vorige week zaterdag een plek in de overgangsklasse.

De selectie van MEP werd ontvangen in het bedrijfsrestaurant van het gemeentehuis en verrast met een feestrede van sportwethouder Willie van de Langenberg. Die roemde de hockeyvrouwen voor het vertoonde spel in de eerste klasse en de strijdlust die in de play-offs werd getoond. Daarin werd in de eerste ronde verloren van Schaerweijde, maar ten koste van HC Eindhoven dwong MEP alsnog promotie af.

Van de Langenberg had niet alleen twee slagroomtaarten voor de hockeysters. Hij maakte bekend dat de gemeente Boxtel en NOC*NSF garant willen staan voor een lening, waardoor de renovatie van twee kunstgrasvelden op korte termijn ter handen kan worden genomen. MEP maakte deze week bekend dat het oude kunstgras per strekkende meter verkocht wordt. De opbrengst wordt gebruikt voor de renovatie van het clubhuis.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Toverboom buisman optiek Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Filipe Geld en Makelaardij Remax-optimus TopSlank Olieenzo Huidtherapie EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel Doornmalen electro