17:00:42    dinsdag, 25 februari 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 30 mei 2013 16:29 uur, laatst gewijzigd op 05 juni 2013 15:09 uur

Boxtel huldigt Alpe d'HuZessers

Boxtel huldigt Alpe d\'HuZessers

Op de foto: Ook dit jaar doen weer veel inwoners uit de regio Boxtel mee aan Alpe d’HuZes. Twee jaar geleden poseerden alle deelnemers voorafgaand aan het sponsorevenement op de top van de col Alpe d’Huez in de Franse Alpen. (Foto: Marc Cleutjens).

Boxtel is ook dit jaar goed vertegenwoordigd in de Franse Alpen, waar woensdag 5 en donderdag 6 juni Alpe d’HuZes wordt gehouden. Aan de sponsortocht voor KWF Kankerbestrijding doen ook dit jaar vele duizenden Nederlandse fietsers mee. Het deelnemersveld telt enkele tientallen deelnemers uit Boxtel en omgeving.

Beleef Boxtel heeft deze week bekendgemaakt dat alle deelnemers aan Alpe d’HuZes ook dit jaar officieel gehuldigd worden. Dit vindt net als vorig jaar plaats na de slotetappe van de Ster ZLM Toer, die zondag 16 juni finisht in de Stationsstraat in Boxtel. De huldiging zal op de Markt plaatsvinden en maakt deel uit van de prijsuitreiking van de Ster ZLM Toer.

Wielrenners die meedoen aan Alpe d’HuZes kunnen zich vanaf heden aanmelden voor de huldiging op de Markt. Dat kan via e-mail: info@beleefboxtel.nl. De huldiging begint omstreeks 15.30 uur.

 

 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel TopSlank Filipe Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie buisman optiek Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Geerts advies EmielTechniek Olieenzo