07:45:40    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 21 juni 2014 17:47 uur, laatst gewijzigd op 21 juni 2014 19:30 uur

Boxtel huldigt 400 sportkampioenen

Boxtel huldigt 400 sportkampioenen

Op de foto: De fiere voetballers van RKSV Boxtel F1 gaan op weg naar het podium voor de huldiging. Het team werd glansrijk kampioen in de voetbaljaargang 2013-2014. (Foto: Peter de Koning).

De Sportraad Boxtel heeft zaterdagmiddag in gemeenschapshuis De Rots welgeteld 400 jeugdkampioenen gehuldigd.

Volgens Kees Bekers van de Sportraad werden allereerst 175 mini's en pupillen in het zonnetje gezet. Halverwege de middag verschenen 225 junioren in De Rots.

Sportwethouder Herman van Wanrooij reikte zaterdagmiddag aan alle kampioenen een medaille en een oorkonde uit. De drukke bijeenkomst werd onder meer verluchtigd met een optreden van een goochelende ballonnenclown.

Naast veel individuele kampioenen werden ook tal van teams gehuldigd, onder meer van hockeyclub MEP en de voetbalvereniging ODC en Boxtel.

Maandagavond volgt de huldiging van de senioren, na afloop van het WK-duel Nederland-Chili om 20.30 uur. Deze bijeenkomst vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis aan de Dr. Van Helvoortstraat.

De namen van alle kampioenen en kampioensteams staan hier.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Alfa Beleef Boxtel Remax-optimus Olieenzo Elan Bikes support Toverboom EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg buisman optiek Podium Boxtel Doornmalen electro TopSlank