16:23:11    dinsdag, 25 februari 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 12 september 2013 16:44 uur, laatst gewijzigd op 15 september 2013 17:42 uur

Boxtel by Night op de Dommel

Boxtel by Night op de Dommel

Op de foto: Kanovereniging De Pagaai houdt jaarlijks meerdere evenementen op de Dommel, onder meer voor bewoners van woongroep De Munsel. Zaterdag wordt Boxtel by Night gehouden.

Boxtel by Night is al vele jaren een van de hoogtepunten op de kalender van De Pagaai. Dit jaar vindt het evenement plaats op zaterdag 14 september.

Met verlichte kano’s peddelen deelnemers over de Dommel, onderweg passeren ze sfeervol verlichte bruggen en met lampjes aangeklede tuinen. Ook de kano’s zelf kunnen door deelnemers versierd worden, onder meer met led-verlichting, theelichtjes op batterijen, zaklampen en andere lichtgevende attributen. Het gebruik van vuur of accu’s is verboden.

De voorbereidingen voor Boxtel by Night beginnen 14 september om 18.00 uur. Dan kunnen de kano’s bij het clubhuis van De Pagaai aangekleed worden. Vanaf 21.30 uur start de vaartocht over de duistere Dommel. Bewoners die hun tuin voorzien van verlichting maken kans op een leuke prijs; De Pagaai verrast de eigenaar van de fraaiste tuin met een kleine attentie.

Muzikale ondersteuning van Boxtel by Night vindt plaats door de Red River Band, die op het terras van restaurant Villa Het Hof zal spelen. Bij het clubhuis van De Pagaai musiceert de Ducktownband, nabij de glijgoot wordt muziek uit de jaren vijftig en zestig gedraaid en is discoverlichting aanwezig. Het evenement wordt afgesloten met een barbecue.

Meer informatie over deze en andere activiteiten van De Pagaai is verkrijgbaar via telefoonnummer 06-20 08 29 82 (na 18.00 uur). Op dit nummer kunnen ook reserveringen worden geplaatst.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Toverboom Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Filipe Geld en Makelaardij Geerts advies Beleef Boxtel Huidtherapie