12:59:58    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 11 september 2014 09:21 uur, laatst gewijzigd op 11 september 2014 09:22 uur

Boxtel by Night op Dommel

Boxtel by Night op Dommel

Op de foto: Kanovereniging De Pagaai organiseert zaterdag 13 september Boxtel by Night. Het startpunt voor de sfeertocht over de Dommel start aan de Voetboog. (Foto: Albert Stolwijk).

Trots noemen ze het evenement het hoogtepunt van het kanoseizoen: Boxtel by Night. Zaterdag 13 september staat een nieuwe aflevering op het programma, compleet met live muziek van de Red River Band, een barbecue en natuurlijk veel sfeerverlichting langs de Dommel.

Tijdens Boxtel by Night varen leden en gasten van De Pagaai het befaamde Rondje Boxtel over de Dommel. Ze doen dat met kano’s die voorzien van allerlei soorten verlichting, zoals led-lampjes, theelampjes of zaklantaarns. Open vuur is ook dit jaar verboden.

Wie wil meedoen aan Boxtel by Night, is na reservering vanaf 18.00 uur welkom bij het clubhuis van De Pagaai aan de Voetboog waar de kano aangekleed kan worden met sfeerverlichting. Omstreeks 21.30 uur klinkt het startsein en gaan de deelnemers op weg voor een tochtje in de avondschemering.

Tijdens Boxtel by Night wordt een aantal Dommelbruggen feestelijk verlicht. Daarnaast worden bewoners uitgenodigd om hun woningen en tuinen die aan de rivier grenzen te verlichten. Wie de mooiste verlichting laat zien, maakt kans op een leuke attentie die door De Pagaai beschikbaar wordt gesteld.

Een bijzondere attractie onderweg is de glijgoot in de Mgr. Wilmerstraat. Daar branden discolampen en wordt passende dansmuziek gedraaid. Na terugkomst bij het clubhuis kan men meedoen aan een barbecue.

Deelname aan Boxtel by Night kost zeven euro per persoon, wie zelf over een kano beschikt betaalt vijf euro. Aanmelden kan wekelijks op zaterdag en zondag tussen 10.00 en 14.00 uur in het clubhuis van De Pagaai. Bellen kan ook: telefoon 06-20 08 29 82 (na 18.00 uur).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Alfa Geerts advies Podium Boxtel buisman optiek Olieenzo Beleef Boxtel Elan Bikes support TopSlank Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Toverboom Filipe