15:42:01    maandag, 01 juni 2020
brabants centrum logo
Zondag, 27 april 2014 08:41 uur, laatst gewijzigd op 27 april 2014 08:51 uur

Boxtel bruist van activiteit...

Boxtel bruist van activiteit...

Op de foto: Tijdens de Oranjebraderie in hartje Boxtel kun je doorgaans over de koppen lopen. Vorig jaar in ieder geval... (Foto: Marc Cleutjens).

Daags na een geslaagde Koningsdag, maakt Boxtel zich opnieuw op tal van activiteiten. Op het programma staan diverse markten en een fiets- en wandelroute langs biologische geteeld voedsel.

Om 10.00 start in wandelpark Molenwijk de jaarlijkse bijen- en plantjesmarkt van imkervereniging Sint-Ambrosius. Op die plek, aan het Essche Heike verricht de kersverse wethouder Marusjka Lestrade een uur later haar eerste officiële handeling door De Groene Draad te openen. Deze fiets- en wandeltocht van de nieuwe stichting Eetbaar Boxtel voert langs veertien plekken met biologische producten uit eigen tuin en beleeft zijn eerste editie.

Op de Markt start om 11.00 uur ook de vrijmarkt waar kinderen hun overtollig speelgoed en andere spulletjes voor een prikkie verkopen. Een uur later start de Oranjebraderie waarvoor in hartje Boxtel tal van marktkramen met leuke aanbiedingen en demonstraties door standwerkers. Nabij modecentrum Frans Theelen wordt een catwalk geplaatst waar modellen om 13.30, 14.30 en 15.30 uur kleding en producten van de winkeliers in Breukelen showen.

Ook Brabants Centrum is present. Medewerkers van het lokale nieuwsblad presenteren in de Stationsstraat, bij de Rabobank, hun WK-pool waarin vijftien prijzen met een totale waarde van 10.000 euro zijn te winnen.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Toverboom Remax-optimus Podium Boxtel Beleef Boxtel Alfa Elan Bikes support Doornmalen electro EmielTechniek Geerts advies Meubelmakerijdenberg