20:55:49    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 12 juli 2012 20:00 uur, laatst gewijzigd op 14 juli 2012 19:43 uur

Boxtel: 'Vierdaagselopers succes!'

Boxtel: \'Vierdaagselopers succes!\'

Op de foto: Wandelsporter Jo Hazenberg (links) neemt als eerste een Boxtels T-shirt in ontvangst van wethouder Willie van de Langenberg. (Foto: Henk van Weert).

Met het uitreiken van T-shirts met het gemeentelogo aan de oudste en jongste Boxtelse deelnemer heeft wethouder Willie van de Langenberg donderdagavond de plaatselijke wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse uitgezwaaid. In het gemeentehuis wenste Van de Langenberg de circa veertig bezoekers veel succes.

Van de vierdaagselopers die de uitzwaaibijeenkomst bezochten was Jo Hazenberg (74) de oudste. Hij staat aan de vooravond van zijn twaalfde editie en vertelde sinds oktober circa 800 kilometer te hebben getraind. ,,Elke dinsdagochtend gaan we met een groepje op pad." Grinnikend: ,,Behalve als het regent..." Gemmy van Esch (20) kreeg een T-shirt als jongste Boxtelse wandelaar in het gezelschap; zij heeft de wandeltocht inmiddels vier keer gelopen.

Vrijdag 20 juli verwelkomt wethouder Van de Langenberg de wandelaars als zij bezig zijn met hun laatste kilometers. Aan de linkerkant van de Rijksweg in Malden, bij de rotonde Grootveldschelaan, wordt een Boxtelse enclave ingericht waar The Ducktownband voor muzikale ondersteuning zorgt. Enkele leden van de plaatselijke Red Hat Society Purple Roses, de Purple Roses, reist ook mee. Het verwelkomingscomité reist per bus naar Malden. Belangstellenden kunnen meereizen voor 20 euro. Zolang er plek is in de bus, kunnen zij zich aanmelden via e-mail dlo@boxtel.nl of telefoonnummer (0411) 65 52 92.

Wandelaars uit Boxtel en Liempde die na afloop de traditionele oorkonde willen ontvangen van wandelsportvereniging De Keistampers kunnen zich aanmelden via dekeistampers@live.nl of telefoonnummer 06-16 21 17 03 onder vermelding van naam, adres, gelopen afstand en het aantal keren dat de Nijmeegse Vierdaagse is voltooid.

 

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support Geld en Makelaardij Doornmalen electro Beleef Boxtel Podium Boxtel Geerts advies Meubelmakerijdenberg Olieenzo EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Alfa Toverboom TopSlank Huidtherapie Remax-optimus