06:59:00    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 24 juli 2012 21:25 uur, laatst gewijzigd op 24 juli 2012 21:32 uur

Boxtel-ODC: 23 september

Boxtel-ODC: 23 september

Op de foto: Wedstrijdfragment uit de voetbalderby die Boxtel en ODC in september 2011 voor het eerst sinds jaren speelden in competitieverband. (Archieffoto: Albert Stolwijk).

De plaatselijke voetbalklassieker tussen RKSV Boxtel en ODC staat komend seizoen weer vroeg op de kalender. In sportpark Munsel is 'BOC' zondag 23 september gastheer als de vaandelteams van beide derdeklassers elkaar in competitieverband bekampen.

Vriendschappelijk treffen de Boxtelse teams elkaar ruim een maand eerder in sportpark Molenwijk, de thuishaven van ODC. Daar treden de selecties op donderdag 16 augustus tegen elkaar binnen de lijnen als onderdeel van de voorbereiding op het 'grote werk'. Boxtel heeft de selectie flink vernieuwd met het aantreden van de Eindhovense trainer Walter van Ommeren.

ODC en Boxtel treffen komend seizoen ook Essche Boys als tegenstander.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support Toverboom Remax-optimus Filipe EmielTechniek TopSlank Beleef Boxtel buisman optiek Geerts advies Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Olieenzo Meubelmakerijdenberg