09:07:56    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 07 juni 2014 20:24 uur, laatst gewijzigd op 09 juni 2014 13:37 uur

Boxtel A1 verovert beker

Boxtel A1 verovert beker

Op de foto: De selectie van de A1-junioren van RKSV Boxtel. (Foto: Peter de Koning).

Aanvoerder Youri Tooren van RKSV Boxtel A1 mocht zaterdagmiddag als eerste de beker in ontvangst nemen. Zijn team had kort daarvoor op neutraal terrein het team van DBS uit Eindhoven met 1-0 verslagen. Wouter Schoenmakers maakte in de eerste helft de winnende treffer en kroonde zich daarmee tot matchwinner.

De A1 presteerde in de competitie al uitstekend met een tweede plaats. Maar de apotheose van het seizoen volgde zaterdagmiddag met de bekerwinst op het terrein van Spoordonkse Boys. Boxtel had eerder in de kwartfinale korte metten gemaakt met het Eindhovense Wodan, waarna in de halve finale UNA - ook afkomstig uit de Lichtstad - werd verslagen.

Hoofdtrainer van de succesvolle ploeg is Ronald Boudewijn, zelf sinds dit seizoen actief in het eerste elftal van 'BOC'. In zijn eerste jaar als trainer pakt hij meteen een mooie prijs. Vooraf stelde hij al dat als de A1 zijn normale niveau zou halen in de eindstrijd tegen DBS, de kans op een zege groot was. Boudewijn kreeg gelijk en kon na het laatste fluitsignaal de overwinning gaan vieren met zijn mannen. Eerst in Spoordonk en later in Boxtel.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Filipe Podium Boxtel Alfa TopSlank Elan Bikes support Meubelmakerijdenberg buisman optiek Toverboom Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Huidtherapie Doornmalen electro Olieenzo Remax-optimus Geerts advies