11:25:11    donderdag, 04 juni 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 27 juni 2013 11:56 uur, laatst gewijzigd op 27 juni 2013 12:16 uur

Bouwmarkt zorgt voor discussie

Bouwmarkt zorgt voor discussie

De plannen voor realisatie van een bouwmarkt op Ladonk bepaalde dinsdagavond een groot deel van de discussie in de Boxtelse gemeenteraad over het bestemmingsplan voor het Boxtelse bedrijventerrein. Een amendement van D66 om slechts één mogelijke locatie aan te wijzen, kon rekenen op een ruime meerderheid. De bouwmarkt mag derhalve gevestigd worden op alle percelen rond rotonde Boseind en de Keulsebaan waar de aanduiding ’detailhandel volumineus’ geldt.

In het bestemmingsplan was slechts één perceel aangewezen voor de realisatie van een bouwmarkt. Wethouder Wim van der Zanden ontraadde de raadsfracties om in te stemmen met het amendement van D66. ,,Het is juist verstandig om een plek aan te wijzen, later kan dit alsnog gewijzigd worden.” Alle partijen – met uitzondering van Balans – stemden in met het amendement van D66.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 27 juni.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank buisman optiek Alfa Remax-optimus Elan Bikes support Café zaal Kloosterzicht Toverboom Doornmalen electro Geerts advies Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Filipe Olieenzo Huidtherapie Podium Boxtel Beleef Boxtel