13:49:35    woensdag, 15 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 19 juni 2014 09:46 uur, laatst gewijzigd op 19 juni 2014 09:49 uur

Bouw woningen Den Bergh van start

Bouw woningen Den Bergh van start

Wethouder Peter van de Wiel van de gemeente Boxtel kwam woensdag speciaal eerder terug van het VNG-congres in Den Haag om het startsein te geven voor de bouw van 25 woningen op het voormalige kampeerterrein aan de Achterberghstraat. Zeventig procent van de huizen is verkocht, waardoor gestart wordt met de bouw.

Op het terrein komen 12 rijwoningen, 8 tweekappers en 5 vrijstaande woningen op losse kavels. De riolering is inmiddels aangelegd, komende week wordt gestart met de aanleg van nutsvoorzieningen. De woningen worden prefab in de fabriek gemaakt en op de bouwplaats gemonteerd. De verwachting is dat de eerste huizen eind 2014 worden opgeleverd.

De firma Hazenberg uit Vught nam vorig jaar de ontwikkel- en bouwtaken over van woonstichting Sint-Joseph, die het terrein vanaf 2008 in bezit had.

Lees meer over bouwproject Den Bergh in Brabants Centrum van donderdag 19 juni.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus Huidtherapie Elan Bikes support Doornmalen electro Geld en Makelaardij Alfa Podium Boxtel Toverboom Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg TopSlank Beleef Boxtel EmielTechniek