21:25:42    woensdag, 19 februari 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 15 november 2012 09:08 uur, laatst gewijzigd op 15 november 2012 09:09 uur

Bouw start aan Baanderherenweg

Bouw start aan Baanderherenweg

Op de foto: De voorbereidingen voor de bouw van de 22 woningen aan de Baanderherenweg zijn gestart. (Foto: Albert Stolwijk).

De eerste tien woningen binnen het nieuwbouwproject aan de Baanderherenweg zijn maandag tijdens een loting toegewezen. Zeven eengezinshuizen en drie atelierwoningen hebben een potentiële koper.

Binnen het project worden vijftien eengezinswoningen en zeven atelierhuizen gerealiseerd. De voorbereidingen voor de bouw zijn inmiddels van start gegaan. ,,Als zeventig procent verkocht is, gaat de bouw echt van start”, meldt directeur Rob Dekker van woonstichting Sint-Joseph.

Op bijna de helft van de woningen rust nu een optie, de resterende twaalf huizen zijn nog in de verkoop. Dekker: ,,In twee weken tijd zijn er tien verkocht, dat valt zeker niet tegen.” Hij verwacht dat op korte termijn gestart wordt met de bouw, de oplevering wordt verwacht in december 2013.

Meer informatie: www.hetbestevanboxtel.nl.

 

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht TopSlank Doornmalen electro Toverboom Filipe Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Huidtherapie buisman optiek EmielTechniek Podium Boxtel Geld en Makelaardij Remax-optimus