10:02:08    donderdag, 20 februari 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 09 mei 2013 20:57 uur, laatst gewijzigd op 09 mei 2013 21:03 uur

Bouw clubhuis ODC gestart

Bouw clubhuis ODC gestart

Op de foto: De fundering en vloeren van het nieuwe onderkomen van voetbalclub ODC op het Essche Heike zijn klaar, evenals enkele muren. (Foto: Peter de Koning).

Wethouder Willie van de Langenberg legt woensdag 15 mei de eerste steen van het nieuwe clubgebouw van voetbalvereniging ODC in sportpark Wagenaars aan het Essche Heike.

De kantine en kleed- en waslokalen moeten bij de start van het nieuwe voetbalseizoen geopend worden. Na een jarenlange discussie omtrent de huisvesting van ODC wordt sinds april gewerkt aan de bouw van het clubgebouw. Het ontwerp is van de Boxtelse architect Jeroen Weijers.

De voetbalvereniging bouwt de kantine, de gemeente financiert de kleedruimten. Bij de eerste steenlegging is naast wethouder Van de Langenberg ook voorzitter Ton Jonkers van ODC aanwezig om een toelichting te geven op de plannen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen EmielTechniek Podium Boxtel Beleef Boxtel Toverboom Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Filipe buisman optiek