20:35:35    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Maandag, 07 april 2014 16:49 uur

Bouw Sparrenlaene vordert snel

Bouw Sparrenlaene vordert snel

Op diverse kavels binnen het plan Sparrenlaene wordt al flink gebouwd. De eigenaren mochten in januari van dit jaar starten met de realisatie van hun droomhuis. Er zijn nog enkele tweekappers beschikbaar. Voor geïnteresseerden houdt projectontwikkelaar Cornelis Huygens zaterdag 12 april een open dag.

Op het terrein van de voormalige Gezondheidsdienst voor Dieren aan de Molenwijkseweg komen zestien vrijstaande woningen en veertien tweekappers. Ook is het mogelijk op drie villakavels een tweekapper te bouwen. De inschrijftermijn hiervoor loopt tot en met vrijdag 18 april. De herenhuis- en tweekapperkavels zijn inmiddels verkocht, van de tweekapper à la carte zijn er nog vier beschikbaar. Op de overige kavels rusten opties.

Om belangstellenden te infomeren over de diverse mogelijkheden houdt de projectontwikkelaar zaterdag 12 april van 13.00 tot 15.00 uur een open dag op het terrein. Ook de makelaars zijn aanwezig. Voorts worden bezoekers geïnformeerd over de beschikbare subsidie voor energieneutraal bouwen. Als de toekomstige woning duurzaam wordt vormgegeven, kunnen de kaveleigenaren hiervoor een flinke subsidie krijgen. Meer informatie: www.sparrenlaene.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank buisman optiek Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Doornmalen electro Olieenzo Geerts advies Geld en Makelaardij Huidtherapie Filipe Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus Toverboom Podium Boxtel Alfa