17:42:25    maandag, 24 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 19 januari 2015 13:15 uur, laatst gewijzigd op 19 januari 2015 16:08 uur

Botsing vrachtauto en busje

Botsing vrachtauto en busje

Op de foto: Het busje dat maandagmorgen in botsing kwam met een vrachtwagen op bedrijventerrein Ladonk belandde op zijn kant in de berm. Door de klap werden de ladders van het dak geslingerd. (Foto: Albert Stolwijk).

Op bedrijventerrein Ladonk in Boxtel botsten maandagmorgen rond tien over negen een vrachtwagen en een busje op elkaar. Het verkeersongeval had plaats op de kruising van de Ladonkseweg met de Kruisbroeksestraat.

De Boxtelse bestuurder van het busje, dat door de aanrijding op zijn kant in de heg belandde, werd door omstanders en personeel van de ambulance uit zijn netelige positie bevrijd. Na een medisch onderzoek werd hij vervolgens naar huis gebracht.

De twee betrokken voertuigen raakten zo zwaar beschadigd bij het ongeval dat ze door een bergingsbedrijf afgevoerd moesten worden. De gealarmeerde traumahelikopter verscheen uiteindelijk niet ter plaatse.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen EmielTechniek Podium Boxtel Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Toverboom Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Filipe TopSlank Huidtherapie