14:27:02    donderdag, 28 mei 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 28 augustus 2014 13:54 uur

Boombakken terug op Breukelsplein

Boombakken terug op Breukelsplein

Donderdag is gestart met het terugplaatsen van de achttien zinken bakken met bomen op het Breukelsplein. Voor de Boxtelse kermis – die vorige week eindigde – werden de bakken verplaatst naar de Stationsstraat. Vrijdag moeten alle boombakken weer op hun plek staan.

Toen de boombakken tijdelijk naar het centrum werden gebracht, waren de loftuitingen niet van de lucht. Zowel op sociale media als in Brabants Centrum werd de komst van de bomen geroemd. Velen noemden het een verfraaiing van de wat kale Stationsstraat. Het laten staan van de bakken in het centrum, was voor de gemeente Boxtel echter geen optie. ,,We hebben afspraken gemaakt met omwonenden van het Breukelsplein en de bomen zijn bedoeld om daar wat groen te krijgen”, licht een woordvoerder toe.

De gemeente heeft de positieve signalen wel opgepikt en nodigt inwoners en ondernemers uit om mee te denken over een groene invulling van de Stationsstraat. ,,Als er goede ideeën zijn, horen we die natuurlijk graag. Want meer groen in het centrum is voor ons altijd bespreekbaar”, aldus de woordvoerder.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Remax-optimus EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek Podium Boxtel TopSlank Geld en Makelaardij Doornmalen electro Filipe Alfa Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Toverboom Beleef Boxtel Elan Bikes support