18:17:01    zondag, 22 september 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 31 december 2013 23:01 uur, laatst gewijzigd op 31 december 2013 23:02 uur

Boom in brand in Breukelen

Boom in brand in Breukelen

De brandweer van Boxtel is op Oudejaarsavond uitgerukt voor het blussen van een boom. Aan de Deken Broekmanlaan in de wijk Breukelen was een grote plataan in brand geraakt, vermoedelijk door vuurwerkvandalisme.

De boom is grotendeels hol en was enkele jaren geleden ook al doelwit van vuurwerkvandalisme. Toen werd in de middaguren brand gesticht in de plataan. Nu kwam de melding rond 22.30 uur; buurtbewoners belden de brandweer vanwege grote rookontwikkeling.

De brandweer had het vuur snel onder controle. Eerder op Oudejaarsdag werd uitgerukt voor kleine brandjes in de wijken Munsel (Langakker) en Oost (Europalaan). Het ging om een brandende coniferenhaag en een brandende stapel vuurwerkafval. In Liempde werd een soortgelijk brandje geblust aan de Brukelsestraat. (Foto: Marc Cleutjens).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Doornmalen electro Gemeente Boxtel Olieenzo EmielTechniek Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Proef Culinair Meubelmakerijdenberg Geerts advies