03:24:48    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 19 maart 2013 12:54 uur, laatst gewijzigd op 19 maart 2013 12:56 uur

Boodschappen voor Voedselbank

Boodschappen voor Voedselbank

Op de foto: Vrijwilligers van de Voedselbank Boxtel zamelden boodschappen in bij vier supermarkten, onder meer bij Albert Heijn aan de Prins Hendrikstraat.

Vrijwilligers van de Voedselbank Boxtel hebben zaterdag met succes deelgenomen aan de actie NL Doet. Met een team van 25 vrijwilligers slaagde de Voedselbank erin niet minder dan honderd kratten vol boodschappen in te zamelen bij supermarkten in Boxtel, Liempde en Haaren.

De hele dag werd gepost bij Jumbo en Albert Heijn in Boxtel, Coop in Liempde en Em-Té in Haaren. Klanten konden extra boodschappen kopen en die aan de Voedselbank doneren. Daarnaast kon ook geld geschonken worden; deze inzameling leverde bijna 180 euro op.

In en rond de vestiging van de Voedselbank aan het Ronduutje werd hard gewerkt aan een nieuwe oprijlaan voor rolcontainers en werd de tuin opgeknapt.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Alfa Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Elan Bikes support Filipe Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro buisman optiek Huidtherapie Olieenzo TopSlank Remax-optimus Meubelmakerijdenberg