21:12:04    woensdag, 19 februari 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 29 november 2012 17:36 uur

Bogaerts & Groenen wint prijs

Bogaerts & Groenen advocaten, met kantoren in onder andere Boxtel en Oisterwijk, won donderdag de verkiezing van 'meest marktgerichte advocatenkantoor'.

Het advocatenkantoor nam met 59 andere kantoren deel aan het onderzoek 'stand van zaken marktgericht ondernemen advocatenkantoren 2012'. Het bureau Meesters in Marketing, dat dit onderzoek voor de tweede keer hield, zocht uit hoe het stond met de marketing in de advocatuur.

Bogaerts & Groenen was naar aanleiding van dit onderzoek samen met Trip Advocaten en Lagaride genomineerd voor meest marktgerichte advocatenkantoor. De uitslag werd donderdag bekend gemaakt op de Marketing voor Meesters dag in Amersfoort. Daar werden de genomineerden kort ondervraagd over waarom zij denken dat hun kantoor zich het meest laat sturen door wensen en behoeften van klanten. Het publiek bepaalde vervolgens de winnaar. 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Doornmalen electro Olieenzo Huidtherapie EmielTechniek Beleef Boxtel Filipe Geld en Makelaardij buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel Remax-optimus